Socis de projecte

ENRIC VIDAL

Soci de Sales in  Motion i 1to1video. Estratègia de Marketing, vendes i comunicació

Enric és Llicenciat en Ciències Empresarials per la European University i per la Management School of Barcelona. Es va especialitzar realitzant un Master en direcció de Màrqueting i diversos cursos especialitzats en Màrqueting relacional i Màrqueting On-line.

És un especialista en màrqueting, vendes i comunicació en el sector assegurador i en el de serveis. Ha treballat en posicions directives en diferents empreses capdavanteres com Zurich, Banc Sabadell, DAS, Mútua Madrilenya, Aresa, Atlantis i Cigna.
A més com a empresari i consultor ha desenvolupat diversos projectes en el sector de la salut, la distribució a domicili i la producció audiovisual.

Amb l'enfocament pragmàtic d'un venedor, la seva especialitat és la construcció de relacions fortes i sostenibles entre client i marca, des de la prevenda, fins a les polítiques de fidelització i retenció.

http://www.linkedin.com/in/enricvidal

 

JORDI GUINOVART MAS

Soci de Sales in Motion. Administració i Control de Projectes

Jordi Guinovart Mas és llicenciat en CC Econòmiques i Empresarials per la UNED, Professional Màster en Finances per ESADE i Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE.
Ha exercit diverses funcions directives en multinacionals durant la seva carrera professional, com a responsable de les àrees de Serveis d'Outsourcing, Postvenda, Atenció al Client, Qualitat, IT i Controlling.
Ha estat responsable de la implementació de diversos canvis organitzatius a nivell nacional.
Expert en Customer Service, Pot-Vendes i Controlling operatiu, ha participat en múltiples projectes internacionals a empreses com OCE y Kyocera.
Amb una clara orientació al client, ha liderat els seus equips a través de la millora contínua dels processos i gestió de KPI's.

es.linkedin.com/in/jordiguinovartmas

 

JORDI SABATER

Desenvolpament de negoci i Estrategia Digital

Llicenciat en Administració d'Empreses i MBA per ESADE, es va especialitzar en management internacional cursant estudis a Bèlgica i Brasil.

Ha exercit diferents funcions en àrees comercials, de màrqueting i gerència en diverses empreses de gran consum i del sector de l'oci com Schweppes, International Management Group, Empordà Golf Club i Festival de Peralada i des d'inici dels anys 90 la seva trajectòria s'ha concentrat en el món digital i en la consultoria d'empreses que donen el pas al canal en línia.

És fundador i CEO de Comunicació Activa i cofundador de Sinergia Labs, tots dos projectes centrats en el món d'Internet i dels dispositius mòbils.

El seu enfocament en la consultoria i en els seus projectes és proper i directe amb l'objectiu d'acompanyar al client en un trajecte on els coneixements i el llenguatge tecnològic no han de ser mai l'obstacle. La seva faceta d'emprenedor li permet abordar els projectes des d'una perspectiva àmplia i estratègicament adequada a cada situació.

www.jordisabater.es

 

MIREIA ESTAPÉ

Customer Success Manager

Mireia és Diplomada en Empresarials (especialització Marketing) a la Ramon Llull i graduada en un Postgrau en Marketing Digital per l'ESIC.

Compta amb més de 10 anys d'experiència desenvolupant diverses funcions en les àrees de màrqueting en el sector assegurador.

És especialista en fidelització i comunicació a clients.

Ha treballat en empreses com Zurich Assegurances, RACC i Opening English School.

És una persona molt versátil, acostumada a treballar sota presió i a gestionar projectes multidepartamentals. És una persona creativa, que destaca per la seva polivalència i la seva alta capacitat resolutiva, amb una clara orientació a resultats i que treballa dia a dia en la consolidació de vincles entre client i empresa.

Li encanta viatjar, conèixer món, els animals, la fotografía i les manualitats.

https://www.linkedin.com/in/mireiaestape/